Sting

Online katalog 2018 (PDF)

STING

Sting – båtmerket som skaper trivsel og gir deg den gode følelsen. Friheten av å være på vannet med bading, fisking og vannsport, vil man oppleve i en Sting landstedbåt.

Sting er det selvfølgelige valget for deg som vil oppleve sjølivets gleder uten at lommeboken utsettes for mer enn nødvendig. Men en båtserie preget av fornuft, tilbyr Sting en rekke modeller mellom 4,3 til 7 meter. Open-serien – landstedbåtene 430 og 480 Open. Leveres med eller uten styrekonsoll. Sting 530 Jeep – en lettkjørt båt fra den anerkjente konstruktøren Espen Thorup. Sosial innredning og moderne design – en båtnyhet det er lett å bli fasinert av! Nye Sting 535 Pro– Bred, åpen helårsbåt som tåler å bli brukt. Ujålete bruksbåt – kontstruert for å gi fiskere, håndverkere og utleiere et problemfritt båthold. Sting 570 DC (daycruiser) og Sting 570 BR (bowrider) – funksjonelle og stilrene båter med suverene sjøegenskaper – leveres fullt utstyrt. Sting 650 CC (daycruiser) og Sting 650 BR (bowrider) – godt utstyrte båter med plass til storfamilien – sjøegenskaper som bør oppleves! Sting 700 Weekender – en fantastisk båt for litt lengre turer – velutstyrt storbåt med et hav av plass.

]

Online katalog 2017 (PDF)

STING

Sting – båtmerket som skaper trivsel og gir deg den gode følelsen. Friheten av å være på vannet med bading, fisking og vannsport, vil man oppleve i en Sting landstedbåt.

Sting er det selvfølgelige valget for deg som vil oppleve sjølivets gleder uten at lommeboken utsettes for mer enn nødvendig. Men en båtserie preget av fornuft, tilbyr Sting en rekke modeller mellom 4,3 til 7 meter. Open-serien –landstedbåtene 430 og 480 Open.Leveres med eller uten styrekonsoll. Sting 530 Jeep – en lettkjørtbåt fra den anerkjente konstruktøren Espen Thorup. Sosial innredning og moderne design – en båtnyhet det er lett å bli fasinert av! Nye Sting 535 Pro– Bred, åpen helårsbåt som tåler å bli brukt. Ujålete bruksbåt – kontstruertfor å gi fiskere, håndverkere og utleiere et problemfritt båthold. Sting 570 DC (daycruiser) og Sting 570 BR (bowrider) – funksjonelle og stilrene båter med suverene sjøegenskaper – leveres fullt utstyrt. Sting 650 CC (daycruiser) og Sting 650 BR (bowrider) – godt utstyrte båter med plass til storfamilien – sjøegenskaper som bør oppleves! Sting700Weekender –en fantastisk båt for litt lengre turer – velutstyrt storbåt med et hav av plass.

[/wr_column]