Evinrude

Fakta om Evinrude E-TEC

Motorgaranti

5 år

Korrosjonsgaranti

5 år

Service intervall

3 år/5 år G2

Drivstofforbruk

15% lavere drivstofforbruk (G2)

Utslipp

75% lavere utslipp (G2)

Les mer på evinrude.com

Evinrude G2
Med en Evinrude E-TEC inngår du ingen kompromisser; Det er fullt mulig å nyte høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart pakket inn i et tøft design, samtidig som du vet at din Evinrude E-TEC er hensynsfull med naturen. I tillegg til å slippe ut minimalt med miljøskadelige stoffer, har Evinrude E-TEC også lav vekt og nøysomt bensinforbruk. Det er 5 års serviceintervall på motoren.

Evinrude E-TEC:
Med en Evinrude E-TEC inngår du ingen kompromisser; Det er fullt mulig å nyte høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart pakket inn i et tøft design, samtidig som du vet at din Evinrude E-TEC er hensynsfull med naturen. Det er 3 års serviceintervall på motoren.

“SPEND MORE TIME ON WATER”

3 års serviceintervaller (eller 300 timer), og automatisk innebygget
vinterkonserveringsprogram, gir deg mer tid på vannet, samtidig som duhar minimale servicekostnader. I tilegg leveres alle nye Evinrude E-TECmotorer selvfølgelig med 5 års garanti (egne betingelser gjelder). Ikkerart at Evinrude E-TEC er markedslederen under kategorien «renteknologi». Evinrude E-Tec utvider stadig antall modeller som leveresmed elektronisk gi/gass(ICON), som gir suveren komfort og kontroll.Evinrude leveres i en rekke forskjellige utgaver fra 3,5 til 300 hk.
Finn ut mer ved å laste ned katalogen eller besøk nettsiden til
Evinrude. Ta kontakt med din forhandler for et godt tilbud!