Sjøsenteret Risør åpner ny båtbutikk
25 Mars


Fredag 25 Mars kl11.00 åpner vi dørene på vår nye butikk.
Ta turen innom for å årets nyheter som vi har utstilt fra Nordkapp, Sting, Zodiac, Pioner og Hasle. Det blir konkurranser med flotte premier og 25% rabatt på diverse båtutstyr.
Det blir server pølser, kake, kaffe og brus til alle.
Risørveien 212

Det komplette sjøsenteret i Risør

Vi har åpent: mandag- fredag, 08:00 – 16:00 lørdager 10:00 – 14:00 (1. mars til 1. november)

Båtmotor 

Ingen produserer mer pålitelige, kraftige og effektive serier av utenbordsmotorer enn Mercury: Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro og Jet. Basert på flere tiår med innovasjon og ledelse, er Mercury utenbordsmotorer konstruert for å stå distansen ut, med legendarisk ytelse drevet av fremtidsrettet teknologi.

Kontakt oss

Nye båter | brukte båter

Vi fører kvalitetsbåter av ulike størrelser og til ulikt bruk fra kjente leverandører som Sting, Nordkapp, Zodiac og Pioner. Vi hjelper med å finne den båten som passer best til ditt bruk.

Se våre båter

Opplag hos sjøsenteret

På Sjøsenteret Risør har vi i dag plass til 250 båten inne i våre opplagshaller og ca 50 båt ute i reoler. Vi tar opplag og service på de fleste typer båter og motorer.

Kontakt oss

*Kontakt oss om forespørsel på pris for din båt

Nytt verksted på Hestemyr

Vi utfører reprasjoner og service av de fleste type motorer og drev, og tilbyr opptak og vinteropplag av båt og motor. Det er også her alt av nymonteringer utføres, samt stoffing og polering. Våre mekanikere skrur på alt av motorer, men er ekstra kurset opp mot Mercury og Volvo Penta som er våre motormerker.

Kontakt oss

Butikk på Holmen

Vi har det meste innen båtutsyr, og skaffer de fleste deler til alle typer motorer. Vi har mange artikler fra Flak og flere. Det er utstilt noe båt og motor inne, nesten alle modellene fra Nordkapp, Zodiac,Sting og Pioner står utstilt på utsiden av butikken. Kom å ta en titt! Vi har åpent: mandag- fredag, 08:00 – 16:00 lørdager 10:00 – 14:00 (1. mars til 1. november)

Se produkter